Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί τον Δήμο Κατερίνης
10.01.20

Image

Φέτος, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου,  ο Δήμος Κατερίνης ενέταξε ισότιμα την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της η νέα Δημοτική Αρχή εξέφρασε το ενδιαφέρον να στηρίξει όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά το χωριό της Φλέμινγκ.

Έτσι, πέρα από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από τη ΔΕΥΑΚ και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για τη σύνδεση του Καπνικού Σταθμού με το σύστημα αποχέτευσης της πόλης, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ήταν φέτος πιο “γενναιόδωρο” διότι πολλά από τα υλικά που χρειάστηκαν για την οργάνωση του διατέθηκαν δωρεάν από τον Δήμο Κατερίνης.

Περισσότερα από 15.000 κεράσματα προσφέρθηκαν στις μαθήτριες και στους μαθητές των σχολικών μονάδων που επισκέφθηκαν το χωριό στην πρωινή ζώνη λειτουργίας του.

Η πολιτική αυτή απόφαση μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους διότι  οι προεκλογικές υποσχέσεις και των δύο υποψηφίων δημάρχων, κ.κ. Κουκοδήμου και Νταντάμη δεν έμειναν απλώς στα χαρτιά αλλά υλοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χαιρόμαστε επίσης διότι ο Δημοτική Αρχή σεβάστηκε την επιθυμία της ομάδας να διατηρήσει την αυτονομία της και να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του Χωριού.

Παρά την καταβαλλόμενη προσπάθεια και των δύο πλευρών, πολλά θα μπορούσαν να είναι σαφώς καλύτερα. Είμαστε όμως σίγουροι πως με την προσήλωση όλων των συντελεστών αυτού του όμορφου εγχειρήματος, η επόμενη μέρα θα βρει την πόλη ακόμη πιο κερδισμένη.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ευχαριστεί τον Δήμο Κατερίνης για τη συνεργασία αυτή.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Πράγματι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά, και είναι τιμή μας να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή.

Οι "Γιατροί του Κόσμου"

 
Studentsdesign