Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
10 κενά στο Παρατηρητήριο Πλάκας Λιτοχώρου
26.07.20

Image

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τις επόμενες ημέρες μπαίνουμε σε μία νέα περίοδο του Καλοκαιριού με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, και σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους του Αυγούστου, θα έχουμε δραματική αύξηση του κίνδυνου δασικών πυρκαγιών.

Στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου, από την 1η έως και την 15η Αυγούστου 2020, παραμένουν 10 κενά.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν ενεργά τη δράση “Χαρίζω μία μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος” αναλαμβάνοντας μία από τις κενές βάρδιες των επόμενων ημερών.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα κάνοντας κλικ εδώ.

Για να μην μείνει ο Όλυμπος, για μια ακόμη χρονιά, ούτε μία στιγμή αφύλακτος!

 
Λίγο γάλα για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη
25.07.20

Image

Πριν λίγες μέρες αντιπροσωπεία της οργάνωσης ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”  παρέλαβε από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο  της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας σημαντική ποσότητα παιδικού γάλακτος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Κοινωνικές Δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης στηρίζουν έμπρακτα οργανώσεις που προσφέρουν υπηρεσίες στήριξης σε παιδιά που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας.

Την περασμένη Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2020,  μεταφορικό όχημα παρέλαβε από τον Καπνικό Σταθμό 750 συσκευασίες γάλακτος εβαπορέ οι οποίες θα διατεθούν στα 3 Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας της οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
13 χρόνια „Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος“
22.06.20

Image 

Ξεκίνησε το 13ο „Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος“!
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 η πρώτη βάρδια!

Δράσε τώρα!

Δράσε πριν γίνει το κακό, γιατί τότε θα είναι αργά! Μην το αμελήσεις! Κλείσε μια βάρδια και ενίσχυσε την όμορφη αυτή προσπάθεια που μας κάνει να νοιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τον τόπο μας!

Διάβασε εδώ , τι είναι και πως ξεκίνησε το „Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος“.

Image

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το 90% των δασικών πυρκαγιών προκαλείται από τον άνθρωπο! Αυτό σημαίνει ότι έχοντας τη σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση, ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλει ενεργά στη μείωση των δασικών πυρκαγιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ
14.05.20

Image

«Ήταν ωραία
τα διηγήματα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού
πάλι με την άνοιξη»

παραφράζοντας τους στίχους του νομπελίστα ποιητή Σεφέρη, ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος και τους νικητές στις 4 κατηγορίες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πάνω από 120 συμμετέχοντες έστειλαν τα κείμενά τους στον διαγωνισμό από διάφορες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως: Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Πάρο, Μυτιλήνη, Σύρο, Σέρρες, Κύπρο, Λιβαδειά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πρέβεζα, Αμφίπολη, Πτολεμαΐδα Βόλο, Ημαθία, Αττική κ.α.

Όμως φέτος τα αποτελέσματα ανακοινώνονται με μία σημαντική ιδιαιτερότητα: λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, μια γιορτή που διοργάνωνε η εθελοντική ομάδα κάθε χρόνο προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων στην ανθισμένη και ανοιξιάτικη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και κατά την οποία λάμβαναν τα αναμνηστικά όλοι και τα συμβολικά βραβεία με τον τόμο των διακριθέντων διηγημάτων οι νικητές του διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης φαρμάκων και για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων του Ν. Πιερίας
04.04.16

Image

Για να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης φαρμάκων, κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου

  • εδώ και τρία χρόνια τροφοδοτεί με φάρμακα 513 ανασφάλιστες οικογένειες που διαμένουν στον νομό Πιερίας
  • προμηθεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα το Κρατικό Νοσοκομείο Κατερίνης και το ΕΚΑΒ Πιερίας με φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό
  • διαθέτει φάρμακα στους πρόσφυγες που στεγάζονται σε ξενοδοχείο της Ν. Πιερίας εδώ και ένα μήνα, όπως επίσης στα κέντρα φιλοξενίας του Βαρικού, της Χράνης και της Μηλιάς και σε λίγο καιρό, όπως της έχει ζητηθεί από τις αρχές, και στο κέντρο φιλοξενίας της Πέτρας
Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε κάτι θετικό για την Ελλαδα στην Ολλανδική τηλεόραση, μέχρι που έδειξε το ντοκυμαντέρ: Χωρίς Μεσάζοντες. Συγχαρητήρια !
Κ.Χ.
 
Studentsdesign