Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο Χρήστος Θηβαίος στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
08.07.20

Image

Ο Χρήστος Θηβαίος, το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, ώρα 21:30, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Σημειώστε, λοιπόν, στο «Ημερολόγιό» σας το ραντεβού μας με τον Χρήστο Θηβαίο το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στις 21:30 στον «Καπνικό Σταθμό» της Κατερίνης και ελάτε να ζήσουμε μαζί μία αξέχαστη συναυλιακή νύχτα στη μετα-κορονοϊό εποχή. Για την πραγματοποίηση της συναυλίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως αυτά έχουν προβλεφθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων. 

Ο Χρήστος Θηβαίος δίνει ραντεβού με τους φίλους του το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στις 21:30 στον αύλειο χώρο του «Καπνικού Σταθμού» στην Κατερίνη και υπόσχεται να μάς ταξιδέψει με τη μουσική, τους στίχους και τη μοναδική χροιά της φωνής του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης έχει συγκεντρώσει και θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές του, από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Άμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» και την καινούρια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, σε ένα άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε, με τον τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων». Επίσης, θα ακουστούν όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως το «Ημερολόγιο», «Ας Χαθείς», «Αγάπη», «Δεν Είμαι Άλλος», «Παλιός Στρατιώτης», «Μικρή Πατρίδα», «Βροχή μου», Γυναίκα, «Ποια Θάλασσα», και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.  Μαζί του θα είναι στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος και στα κρουστά ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
13 χρόνια „Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος“
22.06.20

Image 

Ξεκίνησε το 13ο „Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος“!
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 η πρώτη βάρδια!

Δράσε τώρα!

Δράσε πριν γίνει το κακό, γιατί τότε θα είναι αργά! Μην το αμελήσεις! Κλείσε μια βάρδια και ενίσχυσε την όμορφη αυτή προσπάθεια που μας κάνει να νοιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τον τόπο μας!

Διάβασε εδώ , τι είναι και πως ξεκίνησε το „Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος“.

Image

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το 90% των δασικών πυρκαγιών προκαλείται από τον άνθρωπο! Αυτό σημαίνει ότι έχοντας τη σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση, ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλει ενεργά στη μείωση των δασικών πυρκαγιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πλένουμε τα χέρια μας!
17.06.20

Image

Δεν χαλαρώνουμε! Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 μοιράζουμε 2.000 σαπούνια στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” με μία πρωτοβουλία συμβολικού χαρακτήρα υπενθυμίζει έναν από τους βασικότερους και απλούς κανόνες υγιεινής, ο οποίος θα πρέπει να συνεχίσει μας συντροφεύει, ιδιαίτερα το επόμενο χρονικό διάστημα: “Πλένουμε τα χέρια μας”!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ
14.05.20

Image

«Ήταν ωραία
τα διηγήματα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού
πάλι με την άνοιξη»

παραφράζοντας τους στίχους του νομπελίστα ποιητή Σεφέρη, ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος και τους νικητές στις 4 κατηγορίες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πάνω από 120 συμμετέχοντες έστειλαν τα κείμενά τους στον διαγωνισμό από διάφορες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως: Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Πάρο, Μυτιλήνη, Σύρο, Σέρρες, Κύπρο, Λιβαδειά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πρέβεζα, Αμφίπολη, Πτολεμαΐδα Βόλο, Ημαθία, Αττική κ.α.

Όμως φέτος τα αποτελέσματα ανακοινώνονται με μία σημαντική ιδιαιτερότητα: λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, μια γιορτή που διοργάνωνε η εθελοντική ομάδα κάθε χρόνο προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων στην ανθισμένη και ανοιξιάτικη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και κατά την οποία λάμβαναν τα αναμνηστικά όλοι και τα συμβολικά βραβεία με τον τόμο των διακριθέντων διηγημάτων οι νικητές του διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης φαρμάκων και για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων του Ν. Πιερίας
04.04.16

Image

Για να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης φαρμάκων, κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου

  • εδώ και τρία χρόνια τροφοδοτεί με φάρμακα 513 ανασφάλιστες οικογένειες που διαμένουν στον νομό Πιερίας
  • προμηθεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα το Κρατικό Νοσοκομείο Κατερίνης και το ΕΚΑΒ Πιερίας με φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό
  • διαθέτει φάρμακα στους πρόσφυγες που στεγάζονται σε ξενοδοχείο της Ν. Πιερίας εδώ και ένα μήνα, όπως επίσης στα κέντρα φιλοξενίας του Βαρικού, της Χράνης και της Μηλιάς και σε λίγο καιρό, όπως της έχει ζητηθεί από τις αρχές, και στο κέντρο φιλοξενίας της Πέτρας
Διαβάστε περισσότερα...
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

O TOPOS MOU
Καλημέρα σας,
θα πρέπει κάποτε να σκεφτούμε πολύ σοβαρά γιατί το αυτονόητο είναι τόσο δυσχερές στην κατανόησή του και τα παθήματα δεν μας γίνονται μαθήματα. Τι έχει μέσα ο εγκέφαλός μας και αρνείται να δει το απλούστερο φυσικό φαινόμενο όπως τον ρου ενός ποταμού ή ενός χειμάρρου; Σας εύχομαι καλή δύναμη και η πίστη για τη διατήρηση της ομορφιάς της φύσης και του περιβάλλοντος γενικά να μη σας απολείψει!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κ.Σ.
 
Studentsdesign